Thursday, July 12, 2007

Gyengélkedő Európa? - Ugyan már!

Évek óta halljuk, hogy Európa gazdaságával mennyi probléma van, ezerféle ellentét feszíti szét, és több közgazdász egyenesen az euró gyermekkori halálát jelezte előre.

Őszintén: így néz ki egy gyengélkedő deviza mozgása a világ elsőszámú tartalék devizájával szemben?



Nem véletlen a bejegyzés időzítése sem, ugyanis az EUR ismét - sokadszorra - új csúcsot döntött a dollárral szemben.


---

Köszönöm a szavazatokat a Goldenblog-on, végül a második helyet sikerült megszerezni, ami a több száz indulót, és 11 második körös jelöltet tekintve nagyon jó eredmény. Részletek itt.
Nagyon sok levelet kaptam ismerősöktől, de olyanoktól is, akikkel még nem találkoztam, mégis rendszeresen vagy akár az utóbbi napoktól olvassák a blog-ot. A sok bíztatás jelzi nekem, hogy érdemes folytatni, remélem sokak számára hasznos témákat boncolgathatok továbbra is :)

A kategória többi jelöltjének gratulálok, mindegyikük blog-ja magas színvonalú és izgalmas. Gratulálok az első helyezett Tóth Andrásnak. Nem titok, hogy tevékenységi köre nem tartozik a kedvenceim közé, ugyanakkor az értékelésnél magát a blog-ot kell értékelni. Ez pedig egy igen érdekes, és egyben hasznos információkkal is szolgáló webnapló, így megérdemelten lett első, amit a közönségszavazás első helye is bizonyít. Szintén gratulálok Barázsy Ákosnak is, aki az útnyilvántartással foglalkozó blog-jával lett harmadik, abszolút rászolgálva a dobogóra. Utólag elárulhatom, hogy ha fogadnom kellett volna, hogy melyik jelölt nyer, az ő blog-jára tettem volna fel pénzt, de a másik döntősre: a Cégvezető blog-ra, ami viszont a közönségszavazás második helye ellenére nem jutott be az első háromba az összesített eredménynél, számomra meglepő módon. Én mindenesetre bookmarkoltam és rendszeresen olvasni fogom, ha marad ez a színvonal.

3 comments:

Antal Dániel said...

Gratulálok, én a BWMB-re adtam a közönségvoksomat!

Faluvégi Balázs said...

Kedves Dániel!

Nagyon köszönöm, már csak azért is megtisztelő, mert a kevés hazai blog közül amit követek, a Tied az egyik, és társadalmi témakörben a legjobbnak tartom!

Unknown said...

Köszönöm Balázs, én is gratulálok Neked!
Barazsy Ákos