Friday, August 24, 2007

Közlemény - Sok jelentkező

Általában nem szoktam nem szakmai, hanem közlemény jellegű bejegyzésekkel teleszórni a blog-ot, de most úgy érzem kivételesen meg kell tennem a tegnapi után is.

A tegnap meghirdetett játékra nagyon sokan jelentkeztek. Eredetileg arra számítottunk, hogy a 6 helyre lesz maximum 10-15 jelentkező, és bár sorsolnunk kell, de a jelentkezők fele-harmada mindenképpen nyerni fog. Már most egyértelműen látszik, hogy az arány ennél jóval alacsonyabb lesz. Pontos számokat nem árulok el, de ha ilyen ütemben növekszik tovább a jelentkezések száma, akkor a határidőig, ami vasárnap éjfél előtt egy perccel van, jóval 5% alatt lesz az esélye, hogy ki fogunk sorsolni, ha jelentkeztél, az pedig, hogy a legnagyobb nyereményt, az összes előadásra szóló díjmentes belépőt megnyerd, szinte biztosan mélyen 1% alatti lesz az esély. Persze nekünk jó érzés, hogy ilyen sokan érdeklődnek az előadásaink iránt, de ez a bejegyzés nem dicsekvés miatt született (na jó, egy kicsit azért is), hanem mert úgy gondolom, hogy ezt így korrekt közölni.

A játékosok létszámán nem tudunk változtatni, de úgy döntöttünk, hogy 3-6 póthelyet is ki fogunk sorsolni, és ha valaki akár az utolsó pillanatban is lemondja részvételét, őket telefonon értesítjük a megürült helyről.

Többen kérdezték, hogy azok, akik korábban jelentkeztek, részt vehetnek-e a sorsoláson. Természetesen igen! Nem lenne fair velük szemben, hogy csak azért mert a játékot most hirdettük meg, ők korábbi jelentkezésük miatt lemaradjanak erről.

Aki mindenképpen szeretne szeptemberben eljönni egy vagy több előadásunkra, annak érdemes jelentkezni a játékra, veszíteni nem veszíthet semmit, de vegye figyelembe hogy kicsi az esély. Ha nem nyertél, akkor még mindig tudsz külön jelentkezni.

2 comments:

Anonymous said...

Azért igy is több az esély mint az ötösre. Nem adja a tévé vagy rádió a holnapi sorsolást????? :)

Faluvégi Balázs said...

Hogyne adta volna, nem nézted? :)