Thursday, June 21, 2007

Érdemes Genesis-t venni?

Sokan kérdezik tőlem, hogy érdemes-e Genesis-t venni? Szerintem mindenképpen! Főleg az 1991-es albumukat, a "We Can't Dance", ahol olyan slágerek voltak mint a "No son of mine", "Jesus he knows me", és persze az "I can't dance", aminek a klippje is egy gyöngyszem. Kár, hogy feloszlottak :( (bár állítólag most újra összeálltak egy albumra...de az mégsem ugyanaz)





(ebben az volt a poén, hogy a kérdések a Novotrade-ből átalakult, mostanában a napelemgyártással kacérkodó Genesis részvényekre vonatkoznak, nem a Phil Collins-féle együttesre. Erre azonban nem lehet egyértelmű választ adni, mert a cég még bele sem kezdett a fejlesztésekbe, a forgalom a mánia napok kivételével alacsony, és nem áll rendelkezésre elegendő információ)

----

+: Olvassátok el az Algoritmikus Kereskedésről írt cikkemet.

3 comments:

Anonymous said...

a világot nem lehet ráhagyni robotokra, számítógépekre. azok mit sem tudnak kezdeni például a paradoxonokkal... a logika nem minden.

ugyanoda jutottunk vissza: aki azt szeretné, hogy hátradőlve, lábát feltéve a gépek szerezzenek neki biztos hasznot.... (hiába, valószínűségek már megint:))

Faluvégi Balázs said...

Hmm...de mi sem tudunk :)

Megkaptam az email-ed, szép terjedelmes, de a napokban válaszolok.

Anonymous said...

terjedelmes:D remélem tartalmas is, mert jól megizzadtam, hogy le tudjam írni, amit gondolok:)