Thursday, March 17, 2011

Díjmentes Magas Hozamcélú Befektetések Magazin és 7 hetes Minitréning

Az előző bejegyzésben ígértem további újdonságokat a hónapban. Ezek között egy olyat, ami "sok hétre leköt majd és a végén összeáll a kép".

Ez nem lesz más, mint egy 7 hetes minitréning, ami azt magyarázza meg, hogy mik a főbb elemei az olyan befektetéseknek, amelyek kifejezetten magas hozamra törekednek. Persze felsorolni ezeket könnyű, de fontos, hogy ez példákkal, olvasmányos módon és kellő magyarázatokkal legyen ellátva, ezért nem is 5 perces anyagról van szó.

Miért 7 hétig tart? Azért, mert nem szeretném, ha hirtelen túl sok információ szakadna a nyakadba. Ez az anyag tipikusan olyan, ami igyekszik ráébreszteni bizonyos felismerésekre. Ez akkor fog sikerülni, ha van némi idő arra, hogy az egyes részek leülepedjenek és te is könnyebben átlásd azokat.

A másik újdonság, hogy mostantól nem kell senkinek sem azzal bajlódnia, hogy különböző helyről szedje össze a befektetési ötleteket, érdekességeket, cikkeket. Mindent egybegyűjtve és szerkesztve elolvashatsz a Magas Hozamcélú Befektetések Magazinjában, amelyiket havi rendszerességgel kapsz majd meg.

Ha érdekel, akkor arra kérlek, hogy add meg a keresztneved (hogy megszólíthassalak) és az email címed. Feliratkozásról egy visszaigazoló email-t kapsz, amelyben lévő linkre kattintva élesítheted a díjmentes magazinra való feliratkozást.



A Magazinról természetesen bármikor leiratkozhatsz, bármely email alján található link segítségével. Adataidat a legszigorúbb adatvédelmi előírások alapján tároljuk, és leiratkozáskor azt azonnal és automatikusan töröljük. Ha érdekesnek találod, akkor kérlek ajánld ismerőseidnek. Bárki fel tud iratkozni később is a www.bwm.hu oldalon.

A fentieken túl még egy, talán még fontosabb újdonságról is hírt adhatok. Áprilisban díjmentesen letöltheted a több mint 300 oldalas Befektetési Ismeretek című könyvet. Ebben nagy részletességgel írok mindenről, amit tudnod kell ahhoz, hogy megalapozottan tervezd meg megtakarításaid elhelyezését. Megismered azokat a szempontokat, amelyeket mindenképpen mérlegelned kell mielőtt bárhová is teszed a pénzed. Részletes képet kapsz majd a befektetési lehetőségekről. Továbbá támpontokat találsz benne a stratégiád kialakításához. A teljes könyv úgy van kialakítva, hogy akkor is érthető lesz neked, ha még életedben nem hallottál arról, hogy mi az a kamat. A könyvet csak a Magazinra feliratkozó érdeklődők kapják meg.

---

Még egy újdonság marad egyelőre titokban, erről március végén külön bejegyzésben számolok be. Ez az ami már nem lesz díjmentes, de hiába kerül majd pénzbe, örülni fogsz neki.

Addig is kövesd a Bridge Wealth Management Facebook oldalát is, ahol a blog-nál sokkal rendszeresebben, magas hozamcélú befektetésekről írok nagy gyakorisággal tippeket, érdekességeket, tudnivalókat. Klikkelj az oldal tetején a Tetszik gombra, és ezentúl automatikusan láthatod a frissítéseket.

No comments: