Sunday, February 27, 2011

Itt a Tavasz! Megújulás, és mi az ami ebben jó Neked.

Valószínűleg a blog olvasói is annyira unják már az állandó didergést, ahogy én. A jó hír az, hogy holnap - az időjárás jelentést hallgatva egyelőre csak papíron - ismét beköszönt a Tavasz! Ennek jegyében a Bridge Wealth Management is megújul és egy sor újdonsággal fog jelentkezni. Hogy mik ezek?

Cégünk új design-nal és kissé módosított üzenettel születik újjá. (Szép-szép, de miért jó ez Neked? Lejjebb megtudod.)

A befektetéseknél a magas hozamcél az elsődleges igény, feltehetően a te esetedben is, így mostantól ez a fő üzenetünk. A kockázat és annak bizonyos szintű felvállalása (illetve kezelése) továbbra is fontos, azonban ezek nem a célt jelentik, hanem eszközként szolgálnak a kezünkben. (Szép-szép, de miért jó ez Neked? Lejjebb megtudod.)


A design megújulásával párhuzamosan a weboldalunk is megváltozik. Ez elsősorban a megjelenést, és a színvilágot jelenti. Emellett mostantól a legtöbb aloldal egyszerű URL segítségével is elérhető. Például, ha az Elérhetőségeinket szeretnéd tudni, elég ennyit begépelned a böngésződbe: www.bwm.hu/elerhetosegek (ékezetek nélkül). A weboldal központi címe változatlan: www.bwm.hu, csak úgy mint az email címünk: info@bwm.hu. (Szép-szép, de miért jó ez Neked? Lejjebb megtudod.)


Nemcsak a (kissé megkopott kifejezéssel élve:) virtuális térben újulunk meg. Mától teljesen új irodában várom az ügyfeleimet, frekventált helyen, mégis nyugodt környezetben. Az új címünk: 1024 Budapest, Lövőház u. 17., és az épület Fény utcai oldaláról közvetlenül lehet az irodánkba belépni. Mivel a hely a Lövőház u. sétálóutcájának legelején van, a Mammut bevásárlóközpont mellett, a Moszkva és Széna tér szomszédságában, így tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. Az autóval történő érkezés sem jelent problémát, mert a Mammut külső ("F" jelzésű) parkolója mindössze 30 méterre van az irodától, és ha jössz hozzám, a parkolás költségére a vendégem vagy. Fontos, hogy csak előzetes telefonos vagy email-es időpont egyeztetés után tudlak fogadni, a telefonszám változatlan: (1) 336 05 24. (Szép-szép, de miért jó ez Neked? Lejjebb megtudod.)


Mindezek mellett a partneri együttműködéseim is erősödni fognak, illetve újakkal bővülnek hamarosan. Mindenki, akivel együtt dolgozom, magyar hátterű, lendületes és szakmailag magas szinten lévő vállalat, akikkel öröm a közös munka. A részletekről az elkövetkezendő hetekben többet is írok majd.

Rendben, de miért jó mindez Neked?

Egyrészt azért, mert jelentősen bővül a befektetési lehetőségek köre, amit felhasználhatsz a magas hozamcél érdekében.

Ám ami még fontosabb: több új, díjmentes anyag kerül majd napvilágra már március folyamán. Ezek között lesz olyan, ami:
  • Több száz oldalnyi gyakorlat orientált olvasnivalót kínál...
  • Sok hétre leköt majd, és közben "összeáll majd a kép"...
  • Videón keresztül szemléletesen magyarázza majd el neked a tudnivalókat...
+1 bónusz: prezentáció és azt követő személyes beszélgetés keretében ismerheted majd meg a magas hozamcélú befektetési lehetőségeket. Ez utóbbi nem lesz díjmentes, mégis nagyon fogsz örülni neki, hogy egy minimális költséggel fog járni számodra. Hogy miért? Hamarosan azt is elárulom.

Március folyamán mindenről lehull majd a lepel, és ígérem, hogy nagyon sok hasznos tudnivalót fogsz majd kapni, hogy magas hozamcélú befektetéseket tudj megvalósítani. Mindenről itt a Blog-on és a Facebook oldalon fogok hírt adni, ezért kövess és like-olj!

Addig is vedd igénybe mindazt ami már most is elérhető díjmentesen: www.bwm.hu

Hamarosan jelentkezem!

No comments: