Wednesday, April 02, 2008

Hallgasd a Café-t holnap!

Ahogy pár napja már jeleztem: holnap reggel leszek vendég a Radio Café "Milliók Reggelire" című műsorában. Akit érdekelnek a hedge fund guruk, a többtizmilliárd dolláros kvantitatív alapok, technikai elemzés magasabb régiói, annak mindenképpen érdemes hallgatni az adást. Már csak azért is, mert külön erre az alkalomra készítettem egy érdekes tanulmányt azokról az emberekről, akik a fenti üzletben utazva gazdagodtak meg, méghozzá nem is kicsit. A tanulmány csak a műsort hallgatóknak jár, az elérhetőségét csak ott fogom megadni, aki nem hallgatja meg, máshonnan nem tudhatja meg (legfeljebb egy ismerősétől, aki viszont hallgatja az adást). A cikk éjfélkor lekerül a helyéről, ezért ha érdekel, csak holnap tudod letölteni.

A Radio Café Budapesten és környékén az FM 98.6-on hallható. A másik lehetőség, hogy online hallgatod az adást holnap reggel itt:

http://www.radiocafe.hu/index.php?op=content&id=-1&sid=248


---

Nem tartozik ide, de éppen most olvastam az alábbi cikket, és olyannyira egyetértek vele, hogy megosztom. Azoknak javaslom elolvasásra, akiket érdekel a magyar gazdaság, a gazdaságpolitika. A cikk szerzője egyike a legszimpatikusabb, legjózanabb magyar milliárdosoknak: Bojár Gábor. Már a cím is zseniális:

Adóreform vagy maszatolás tovább

Kellemes rádióhallgatást, és újságolvasást kívánok! :)

No comments: