Wednesday, September 12, 2007

Zabáljon csülköt anélkül, hogy egy dekát is hízna tőle!



"Akciónkban most minden héten megehet egy nagy adag csülköt, és garantáljuk hogy nem fog hízni semennyit sem! Emellett még esélye van arra is, hogy akár 5-10 kilót is le tudjon fogyni.

A Csülök az Öné, a hízás a mienk!

Sőt, újabb jó hírünk van: a csülökre a mi vendégünk lesz, nem kell érte fizetnie egy árva petákot sem.

Ugye milyen csodásan hangzik? Akkor nézzük a részleteket:

Az akcióban való részvétel feltétele, hogy végrehajtja edzésprogramunkat, ami heti három alkalommal történő 15 km-es gyors tempójú futást jelent, edzőnk folyamatos ellenőrzése mellett. Az edzésprogramból időközben kiszállni nem lehet. Az edzésprogram ára hetente: 30 000 Ft."

Kedves .......... Biztosító marketing szakemberei!

Ugye Önök sem vennének részt a fenti akcióban?

Akkor miért traktálják az embereket a fenti reklámszövegekhez hasonló értékű, "tőzsdézz kockázatok nélkük" szintű ostobaságokkal. Önök elég nagyok, tekintélyesek és okosak (és ez most nem irónia, tényleg így gondolom) is ahhoz, hogy ne kelljen ilyen ócska csúsztatásokkal próbálkozniuk, egy vélhetően enélkül is kellő keresletre számot tartó termékükhöz.

A "tőzsdézés" kockázatokkal jár, ezt Önök is nagyon jól tudják. Persze be lehet csomagolni a dolgot egy csak részben pl. részvényekbe fektető konstrukcióba, de az erre jutó tőkerész akkor is kockáztatva lesz. A "biztonság" pedig éppen abból a részből származik, amelyik nem a "tőzsdézés" kategóriájába tartozik. A fenti példában sem a csülök evéstől fogy a kedves vevő, hanem az edzésprogramtól. Gondolom ezek után egyetértenek abban, hogy a csülökkel hirdetni a fogyást vagy a súlymegtartást, legkevesebb unfair megoldás.

3 comments:

Anonymous said...

jó a csajszi azért :P

SzS

Anonymous said...

Hát sajna mindenkinek Móricka álmai vannak akik nem ismerik egy kicsit a tőzsdét. Vannak akik meg túl misztifikálják a dolgot.(Hogy azt csak kevesen tudják csinálni.)
Más:
Kedves Balázs!
Várható új honlap elkészítése(a bwm.hu-ra gondolok). Mert ez a mostani már elég régi. Mióta én nézem (asszem 2-2,5éve) ugyanolyan. Nekem már az elején se teccet(bár ez csak vélemény). Azért egy letisztult világos oldal jobban illene a cégarculatotokba.
(Ez építő jellegű vélemyény,ha kiváncsi vagy küldök pl-eket)

Faluvégi Balázs said...

anonymus: azért tettem be a képet :) (szerintem van benn photoshop egyébként)

norbert: hogy mennyire jó témában és időpontban írtad ezt, jól jelzi, hogy bővebbet nem tudok erről írni, de hamarosan...