Saturday, January 21, 2006

GOOG - az eddigi legnagyobb kihívás


Soha ekkora forgalma még nem volt a Google-nek. Nagyon lufi kipukkanásnak néz ki a dolog, egy hatalmas fekete gyertyát hagyott maga mögött, az 50 napos alá esett. Egyébként sokszor volt már az 50 napos alatt, de akkor csak azért mert túl sokáig oldalazott.

A probléma megint csak és sokadszorra a stop, ami felfelé is volt, ezért nem volt soha long pozink benne. Nem látszik jó stop szint. Biztos, hogy fogom shortolni, a legvalószínűbb, hogy lesz egy gyengébb kapaszkodása felfelé, és utána onnan esik a 400-as támasz alá. Fontos tudni, hogy a gyorsjelentés dátuma január 31, ami szintén nagyon arrébb dobhatja az árfolyamot. Most a technoéógiát övező, napokban kialakult pánik miatt adják, és lehet hogy két hét múlva már késő lesz. Napon belüli chartokat kell majd nézni.

Egyébként nagyon lecsökentettem a pozíciókat mindkét (EU, USA) délelőtt folyamán, a legnagyobbak maradtak: RWE, SU, EEX, valamint: TWTC (bosszantó, de a pozink harmadának stoppolása 1%-kal verte be az árfolyamot, egyre nehezebb az ilyen kicsikben a kereskedés), BGC, és az EWY ami két nap alatt visszajött oda ahol vettem - zárás közeleg benne...

No comments: